OM HEFTY

VI SER EN MÖJLIGHET ATT FÖRÄNDRA ALLT

En gång i tiden kunde rekryteringsbolagen ta ut höga rekryteringsarvoden med all rätt. Det var innan datorer, mobiltelefoner och internet fanns tillgängligt för alla vilket innebar att en enda rekrytering var mycket tidskrävande och kostsam. 

Idag har alla rekryteringsbolag nästan digitaliserat allt rekryteringsarbete och därmed sänkt både arbetsbelastningen och sina kostnader för själva rekryteringsarbetet. Men kunderna får fortfarande betala lika höga arvoden.

Vi älskar digitaliseringen och alla möjligheter den ger oss. För oss innebär digitalisering lägre kostnader och bör därför leda till lägre kostnader för våra kunder. Därför bestämde vi oss för att skapa en rekryteringstjänst till ett riktigt bra pris som även ger små företag en chans att ta hjälp med rekryteringar.

VÅR MÅLSÄTTNING

Vårt mål är inte att vara det bolaget som har den största omsättningen inom rekryteringsbranschen. Vi har siktetinställt på att bli den samarbetspartnern som hjälper till att rekrytera flest medarbetare och som verkligen bidrar till en lönsamhet och tillväxt för våra kunder.

Hefty är en rekryteringstjänst som är skapad av Jobbakuten som har arbetat med bemanning och rekrytering sedan 1996. Vi vågar påstå att vårt team av rekryterare som har tillsatt över 5000 tjänster är proffs på rekrytering.